tøj online kvinder, sko herre, herremode, damemode

Log ind Min konto
Valutaer:

Shipping & Returns

Forsendelse:

Internationale ordrer Vi bruger International Express Mail Service for alle internationale deliveries.We er ansvarlig for forsendelsesomkostninger . I almindelighed vil produkterne blive afsendt 2 af 3 dage efter modtagelse af ordren . Vent omkring 5-7 dage efter leveringen .

Defekte varer

Elementer vil blive inspiceret af vores produktvurderinger team og hvis varen anses for at være defekt på grund af fabrikations-eller Gewebedefektzu vil Abercrombie & Fitch erstatte eller refundere fri for ekstra fragt. Hvis ikke at være så defekt, vil det ikke være berettiget til en ombytning eller tilbagebetaling efter denne tilbagevenden type.

Hvis du skifter mening

Vi er i stand til elementer, at tags er blevet fjernet til at acceptere, er blevet korrigeret, slidt eller vaskes. Holdningsændring afkast gælder kun for elementer i en uberørt tilstand. Yderligere re-levering fragtomkostninger er ikke ansvarlige for at erstatte artikler. Abercrombie & Fitch vil enten ombytte varen eller refundere beløbet for den post, minus den oprindelige forsendelsesomkostninger.

Politik :

Hvis du ønsker at annullere din ordre, bedes du kontakte os straks. 4% afbestillingsgebyr. De fleste ordrer leveres indenfor 1-2 dage fra ordredato . Ordrer afsendes kan ikke annulleres . Afkast i det usandsynlige tilfælde af fabrikationsfejl / reparere produkterne ville erstatte uden omkostninger for kunden. For at returnere en vare, bedes du sende en e- mail for at fortælle os, hvorfor . Så giv ham instruktioner. Produkterne skal returneres inden 7 dage efter modtagelsen - ubrugte og indeholder alle de originale emballage og etiketter. Vi vil blive krediteret til din oprindelige betalingsmetode , uden re-stocking/processing 20 % gebyr. Alle Versandkostenmit afkastet er knyttet til ejendommen , påhviler forbrugeren.

udvekslinger:

For at ændre et produkt , så send en e-mail for at fortælle os hvorfor. Så giv ham instruktioner. Varer kan byttes inden for 7 dage efter modtagelsen , så længe de bruges, og i original stand med alle originale emballage og etiketter. Hvis en vare returneres for en udveksling, skal du sørge for, at dit navn, adresse , telefonnummer og instruktioner er tydeligt markeret . Alle Versandkostenmit forbundet til udveksling af varer er ansvarlig for forbrugeren.
Back
Jolie Moi Lace applikationsfoden Bodycon Dress - Navy - Kvinders kjoler - 6302519
Viking Hvasser Fuchsia light Blue - White Monochrome - Børne Sandaler - 134425
LK Bennett Nova Luxury Jumper - Petal - Kvinders strik - 1696993
John Lewis Hepburn Slim Crepe Bukser - Sort - Kvinders Pants & Leggings - 1506623
Berghaus RG Alpha Vandtæt Mænds Jacket - Sort - Overtøj - 1615115
Closet Cross Over Dress - Coral - Kvinders kjoler - 1342669
French Connection Hells Ponte Leggings - Turtle - Kvinders Bukser & Leggings - 5719867
Jacques Vert Cord Lace Two Tone Dress - Bright Green - Kvinders kjoler - 3879428
Shoebiz Flade Sandal Pink - Brigade Blå Metallic Armory Navy Squadron Blå - Dame Sandaler - 87137
Mango Straight Bukser - Mørkegrå - Kvinders Bukser & Leggings - 2804617
Elegant dametøj, klassisk herretøj, damesko og herresko online salg op til 70% rabat. Hos damselflyworld.com finder du kjoler, bluser, jakker, toppe, trøjer, jeans, nederdele, pumps, skønhed, ballerinaer, højhælede, sandaler og mere til ny sæson salg!
Billigt tøj og sko til mænd og kvinder - Se udvalget mode på nettet

tøj online kvinder, sko herre, herremode, damemode
@2019 www.damselflyworld.com Copyright.