tøj online kvinder, sko herre, herremode, damemode

Log ind Min konto
Valutaer:

Shipping & Returns

Forsendelse:

Internationale ordrer Vi bruger International Express Mail Service for alle internationale deliveries.We er ansvarlig for forsendelsesomkostninger . I almindelighed vil produkterne blive afsendt 2 af 3 dage efter modtagelse af ordren . Vent omkring 5-7 dage efter leveringen .

Defekte varer

Elementer vil blive inspiceret af vores produktvurderinger team og hvis varen anses for at være defekt på grund af fabrikations-eller Gewebedefektzu vil Abercrombie & Fitch erstatte eller refundere fri for ekstra fragt. Hvis ikke at være så defekt, vil det ikke være berettiget til en ombytning eller tilbagebetaling efter denne tilbagevenden type.

Hvis du skifter mening

Vi er i stand til elementer, at tags er blevet fjernet til at acceptere, er blevet korrigeret, slidt eller vaskes. Holdningsændring afkast gælder kun for elementer i en uberørt tilstand. Yderligere re-levering fragtomkostninger er ikke ansvarlige for at erstatte artikler. Abercrombie & Fitch vil enten ombytte varen eller refundere beløbet for den post, minus den oprindelige forsendelsesomkostninger.

Politik :

Hvis du ønsker at annullere din ordre, bedes du kontakte os straks. 4% afbestillingsgebyr. De fleste ordrer leveres indenfor 1-2 dage fra ordredato . Ordrer afsendes kan ikke annulleres . Afkast i det usandsynlige tilfælde af fabrikationsfejl / reparere produkterne ville erstatte uden omkostninger for kunden. For at returnere en vare, bedes du sende en e- mail for at fortælle os, hvorfor . Så giv ham instruktioner. Produkterne skal returneres inden 7 dage efter modtagelsen - ubrugte og indeholder alle de originale emballage og etiketter. Vi vil blive krediteret til din oprindelige betalingsmetode , uden re-stocking/processing 20 % gebyr. Alle Versandkostenmit afkastet er knyttet til ejendommen , påhviler forbrugeren.

udvekslinger:

For at ændre et produkt , så send en e-mail for at fortælle os hvorfor. Så giv ham instruktioner. Varer kan byttes inden for 7 dage efter modtagelsen , så længe de bruges, og i original stand med alle originale emballage og etiketter. Hvis en vare returneres for en udveksling, skal du sørge for, at dit navn, adresse , telefonnummer og instruktioner er tydeligt markeret . Alle Versandkostenmit forbundet til udveksling af varer er ansvarlig for forbrugeren.
Back
Lacoste Shoes Korte L.ight 2.0 Fpm Blk blk - Sort hvid - Herre Sneakers - 4714944
The North Face Sangro Vandtæt Kvinders Jakke - Overtøj - 6223756
Bianco Ankelstøvler Boot W kitten Heel Jja15 Black - Hvid Gum - Dame Støvler - 4753192
HYMNE Wayne Langærmet T-Shirt - Mænds Toppe & Hættetrøjer - 5544800
Palladium Pampa Sport Cuff Wpn2 Black - hvid Navy - Herre Støvler - 1743736
Mango Metallic Finish Cardigan - Kvinders strik - 5415107
Miss Selfridge kunstskind Collar Coat - Nude - Kvinder Jakker - 1494106
Kavat Byske White Print - Sort Sort Anthracite - Børne Sandaler - 1789813
Coast Adelina Maxi Dress - Kvinders kjoler - 918223
VANS Korte Classic Slip-on c&l) Port Royale stripe Denim - Brite Pink Midnight - Herre Sneakers - 275056
Elegant dametøj, klassisk herretøj, damesko og herresko online salg op til 70% rabat. Hos damselflyworld.com finder du kjoler, bluser, jakker, toppe, trøjer, jeans, nederdele, pumps, skønhed, ballerinaer, højhælede, sandaler og mere til ny sæson salg!
Billigt tøj og sko til mænd og kvinder - Se udvalget mode på nettet

tøj online kvinder, sko herre, herremode, damemode
@2019 www.damselflyworld.com Copyright.